louisesblogg

Alla inlägg under januari 2011

Av Louise - 14 januari 2011 18:17

Trevligt är ett typiskt trevligt ord -P.Morberg

Av Louise - 13 januari 2011 16:21

Urk det är inte kul att vara gravid, iallafall inte just nu. Känns som att kroppen är i värsta uppror. Ena sekunden är man varm och sen plötsligt börjar man frysa. Är verkligen känslig för kyla. Jag mår illa nästan ständigt och det är nog det värsta. Jag mår illa för att jag behöver äta, så äter jag och sen mår jag illa för jag har ätit. När jg väl äter har jag knappt någon aptit. Jag blir toksugen på allt! Men äter jag det så är det inte längre gott. Hopplöst!!! Mamma säger att det blir bättre efter 3 månader OFTAST. Jag hoppas verkligen..

Av Louise - 13 januari 2011 16:12

Vi väntar bara på att lilja ska sätta igång och löpa. Ena dagen är det precis som att hon satt igång för silver springer efter henne och luktar henne i snoppen och piper. Hon kissar mycket osv. Men sen dagen efter är allt som vanligt. Jag vill bara få det överstökat. Vi hade bestämt att vi skulle behålla 2 valpar men nu när jag funderat över det blir det nog bara en valp. Sen efter kullen lämnat hemmet så ska vi nog kastrera lilja ist för silver. Hon blir så jobbig innan löpet och det kan starta 2 månader(!) innan. Det blir även så jobbigt förSilver varje gång hon löper.. Plus att hon slipper riskera att få cancer i livmodern sen när hon blir äldre. Så det är mer fördel att kastrera henne framför silver.

Av Louise - 11 januari 2011 20:42


Alla människor går igenom en kris en eller flera gånger i livet. Jag går igenom en nu. Visserligen inte dygnet runt men vissa stunder. Då tänker jag tillbaka hur livet var när man var ung och levde för dagen. NEJ JAG SÄGER INTE ATT JAG ÄR GAMMAL men efter augusti kommer jag aldrig kunna göra vissa saker. Även om jag faktiskt är nöjd med mina val i livet så kan man ju inte låta bli att sakna vissa saker när dom blir onåbara. Om ni förstår??

Av Louise - 7 januari 2011 14:07

Tog inte riktigt hela dagen att tömma och flytta akvariet. Men några timmar. Efter flytten och allt städat och klart bjöd vi Martins föräldrar på mat. Jag lagade fisk i spenat, MUMS!

Resten av kvällen drabbades vi av latmasken:)


Nu ska jag försöka fundera ut hur jag ska kunna få Martin att köra till Malmö och köpa indisk takeaway. JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ DET! 


          


Här är det på plats och alla fiskar börjar våga sig fram 


Det blev riktigt bra!

  

Av Louise - 6 januari 2011 12:08

Idag ska vi gör något jag fasat över länge. Vi ska flytta vårt 350liters akvarium.

Dvs tömma det, lägga alla fiskar i en hink (och vi har ca 100 malar!), tvätta sanden, sen flytta akvariet samt ställningen den står på.

Fifan säger jag bara!!! Ska ta lite bilder och lägga upp sen. Tur är att Martins föräldrar kommer så Martin och hans pappa får bära.



denna bilden är tagen när vi precis installerat akvariet. det var ca 1½ år sen  

Av Louise - 5 januari 2011 23:34

HJÄLP jag känner mig så blekfet och rastlös!!

Ge mig en utomlansresa! Eller iallafall lite sol!

 

Hej mitt namn är Louise

Av Louise - 5 januari 2011 23:17

Även om jag bara är 1 -1½ månad gången i graviditeten känns det så tydligt! Och syns lite gör det också.. Idag har varit en riktig skitdag. Jag har inte orkat göra något, knappt gå på toaletten (vilket jag måste göra ofta!). Jag har varit trött i hela kroppen men inte så trött att jag har kunnat sova. Så jag har försökt vila men blir bara rastlös eftersom jag inte kan somna. Hundarna känner nog av min låga energi eftersom de har också sovit/vilat hela dagen. Dom har varit ute i trädgården och lekt på eftermiddagen och när martin kom hem fick han ta med dom till gården i linderöd på en långrunda med skidorna.


Fattar inte hur jag skulle orka ta hand om dom utan honom?`Fast igår var jag visserligen pigg och städade hela huset och simmade 60min på kvällen. Ja det är verkligen olika från dag till dag. Men en sak som är den samma varje dag är illamåendet. Vilket resulterar i att jag är värdelös på förmiddagarna. Då är jag oftast illamående och hängig. Det jobbiga är att när jag väl blir mycket illamående beror det oftast på att jag behöver äta, och hur roligt är det egentligen att stoppa i sig nått när det känns som att man ska kräka? Inte så kul alls.


De andra dagarna har jag mått illa av all mat jag /tänkt på /sett på tv/ lagat osv. Idag har det varit tvärtom. Allt jag sett ( följer masterchef usa frenetiskt:) ) har jag varit sugen på. T om idag när dom hade en ägg-tävling. Ägg är ju inte precis något man blir sugen på vanligtvis.


Annars är allt som vanligt här hemma. Vissa dagar klättrar jag på väggarna och skulle ge min högra hand för ett jobb medans vissa dagar kan jag inte låta bli att tänka att det faktiskt är skönt att vara arbetslös. Speciellt nu när jag är gravid.

Min chans att få ett jobb känns ju verkligen vara på noll nu när jag är det dessutom.


De ända målen jag har för våren är att ställa ut båda vovvarna samt pyssla med min trädgård. Vilket liv va? Låter som värsta pensionären :)


ciao!


Mattes lilla påg <3  

Presentation


Välkommen till min blogg! Här skriver jag om mina siberian huskies, min familj och lite annat smått och gott som händer i min vardag. Vill du veta mer? Läs ! :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards