louisesblogg

Direktlänk till inlägg 13 december 2010

Helgen!

Av Louise - 13 december 2010 13:30



Vilken helg! Har bara varit hemma för att sova, resten av tiden har vi spenderat hos andra trevliga människor. I lördes var vi hos Daniel och bakade samt besteg fjälkinge backe. Något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv :)

3 advent högg vi gran i linderöd samt åkte lite hundspann med vovvarna. Förra året fick en gammal kälke av pappa, en sån dom använde i kriget för att bära eller dra hem skadade. Den funkar jätte bra med hundarna, man får bara improvisera med lite rep. Så vi åkte en del sen fick dom dra hem granarna på kälken. Både Lilja och Silver var i sitt esse. Bägge älskade det!

Efter några timmar i Linderöd åkte vi till pappa, Lotta och Leo i Vittskövle. Det var vackert väder med sol så vi tog en promenad. Martin bestämde sig för att försöka släppa Silver eftersom han borde vara trött efter turen i Linderöd. Men icke, så han rymde såklart men Martin hittade honom 1½timme senare.. Eller snarare Silver var färdig då så han bestämde sig för att följa Martins rop och gick till honom :)

Myshelg kort och gott !



 


Martin, Daniel och Nelly


  

Hundarna, tröttade efter promenaden uppför fjälingebacke


    

Monika åker med hundarna :)

 


   

Lilja är så trött och tröstig, gott att äta snö då :)  

 

Otroligt vackert väder!


      

Leo och Lilja efter en fartfylld dag

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 13 augusti 2013 23:55


Ja vi får väl se.. :)      

Av Louise - 24 april 2013 22:22

Hade man tagit bort allt snusk, mailen och alla snuskiga detaljer hade det varit en bra och spännande bok. Förstår inte hur de ska klara av att göra film av boken, inte utan att göra en porrfilm iallafall. Godnatt...

Av Louise - 24 april 2013 22:17

Idag fick Gabriel åka traktor för första gången. Han var helt mållös och jag är helt övertygad om att det är det enda han kommer vilja göra hos farmor och farfar :)...

Av Louise - 17 april 2013 20:55

Av Louise - 17 april 2013 20:54

Idag har jag och älsklingen målat. Det mesta av färgen hamnade på bord, kläder och hud.. Men lite fint blev också :)...

Ovido - Quiz & Flashcards