louisesblogg

Alla inlägg under juni 2011

Av Louise - 18 juni 2011 15:58

Här kommer lite bilder från träffen den 4 juni:

 

                             

Av Louise - 17 juni 2011 23:00

Idag var de besök hos barnmorskan, som nu mer befinner sig i Höör och inte hörby. De påstår att de måste göra så pga semestern.. Men jag kommer ju ändå inte att ha någon att gå till när mig barnmorska är på semester?? Jävla dåligt. Iaf, magen hade växt 5 cm sen jag var där sist och jag hade gått upp 2,2kg. Så nu är har jag sammanlagt gått upp 8kg. Det mesta är nog foster vatten för magen är riktigt stor nu och jag upptäckte lite små bristningar vid sidan av magen, fast lite längre ner.. Men det var väl väntat. Har dock börjat smörja mig som en galning:) alla mina värden såg bra ut samt blodtrycket. Börjar äntligen känna mig piggare! Hoppas det fortsätter åt det hållet. Mitt höftbälte är också guld värt, har inte alls lika ont längre! Ska sova nu.. Imorgon är det jobb på Amnesty som gäller så det blir till att stiga upp i tid! Godnatt:)

Av Louise - 12 juni 2011 23:53


Hummer H2 Frontansicht 1280x960

KUL

Av Louise - 12 juni 2011 06:35

Vad kul det är att vakna halv fyra och inte kunna somna om.. Känner mig seg som som flytande honung men får ändå inte ro till att sova. Eller ro till att göra något vettigt av tiden.............................................
.... SUUUUCK

Av Louise - 11 juni 2011 00:38

Häromkvällen var det så varmt så ist för att gå ut och rasta hundarna som vanligt valde vi att åka ner till ringsjön. Det var mycket populärt!! Dessutom var vattnet så varmt att både jag och Martin badade med hundarna. Härligt att sommaren äntligen är här!


                 

Av Louise - 11 juni 2011 00:15

Trademax Florens Lounge

Trademax Florens Lounge

Av Louise - 10 juni 2011 23:49

Måste bara få uttrycka hur besviken jag är på barnmorskemotagningen i Hörby. Hade jag vetat allt jag vet nu så hade jag stannat i åhus, även fast det hade tagit mig mer än en 1h att köra dit.


Föräldrautbildningen börjar nästa vecka, på tisdag. Men vi kommer inte kunna gå på den. Det är tre träffar och tiden som träffarna ska hållas är 15.30-17.30 HUR FAN har de tänkt sig att man ska kunna gå på de tiderna?? Tror dom att man har råd och ta ledigt? Varför inga kvällstider? Ah jag blir så jävla arg.. Dessutom ringde barnmorskan som skahålla i kursen häromdagen och meddelade att den första träffen har blivit ändrad. Ist för att ses 15.30 ska alla ses kl 14.00


 Varför? Jo för hon hade möte i lund kl 16.00 Jag förklarade för henne att vi inte kan den tiden och att vi dessutom inte kommer de andra träffarna heller eftersom det blir för dyrt om Martin ska ta så mycket ledigt samt köra själv till malmö ist för att samåka. Då tyckte hon att jag kunde komma själv. MEN DET TYCKER INTE JAG, jävla diskriminering mot mannen! Så jag sa att om inte min sambo kunde komma så tänker inte jag heller komma. Vi ska faktiskt bli föräldrar bägge två och inte bara JAG. Klarar han sig utan utb så gör väl jag det med.


DESSUTOM (som om det inte vore nog) har dom lagt tiderna för föräldrakurserna i hörby samtidigt som de håller föreläsningar i Eslöv om graviditet och barnafödande. Så då ska man välja antingen eller? Fast det inte ens är samma information. Nu fy blä för SKIT-HÖRBY KOMMUNS PRIORITERINGAR.


Ser fram emot den dagen jag flyttar ut ur denna kommunen.


(I Sverige är det lag att man ska ha rätt till gratis föräldrautbildningen men då är det ju smart av kommunerna att lägga utb på en tid då typ inga kan komma så slipper de hålla utb. Jävla idioter. Sen på sommaren hänvisar de till privata utb för då är de på semester och håller inga utb alls!)

Ovido - Quiz & Flashcards