louisesblogg

Alla inlägg den 26 juni 2011

Av Louise - 26 juni 2011 19:07

.. hälsningar Lilja


 

Av Louise - 26 juni 2011 18:59

Åkte till Nova Lund med Hannah förra söndagen och fyndade lite på rean!


       

Av Louise - 26 juni 2011 18:31

Ja nu är det mindre än 2 månader kvar till förlossning. Känns helt snurrigt och tiden har gått så fort! Men samtidigt känns det så SKÖNT att snart få slippa graviditeten. Känner mig så tung och känner att bebisen ligger långt ner. Den trycker på neråt nästan varje dag nu. På tisdag ska jag och Martin på sista ultraljudet på fm och på eftermiddagen är det träff hos barnmorskan. Det är första gången Martin följer med, han tog kunde ta ledigt hela dagen för en gång skull:)


Snart är det dags att börja tvätta upp alla bebiskläder som vi köpt/fått samt alla lakan och dylikt. Nu i början av juli ska vi åka upp en sväng till ullared och köpa det sista som behövs. Martins föräldrar skulle lämna in min symaskin på service i Kristianstad denna veckan men så for jag får hem den ska jag börja sy! Har fått fina tyger och mönster till barnkläder av Lotta. Det ser jag verkligen fram imot att få börja med eftersom det blir bara svårare och svårare för mig att jobba i trädgården. Tv och sitta vid datorn roar mig knappt längre och om det är fint väder kan jag t om sitta ute och sy :)


Midsommarhelgen går nu mot sitt slut och jag har verkligen nöjd med den! I torsdags hämtade jag Marie och Kristofer vid tåget i hässleholm. De hade med sin lilla hund Filippa (som tyvärr löpte, så Silver fick fira midsommar i linderöd med Martins föräldrar).


Lilla Filippa


De stannade här till lördag och vi hade en mysig och lugn midsommar. Marie går en hudterapeut utbildning på Elisabetskolan i sthlm och hon hade med sig en massa presenter till mig :) Hon gav mig även en fotbehandling och färgade mina fransar och bryn. Så nu känner jag mig lite fräschare! Gårdagen spenderade vi i Vittskövle med pappa, Lotta och Leo. Berit från sthlm var också på besök. Det blev en lyckad dag med god mat, gott sällskap och en promenad på haväng med hundarna.


Idag har jag och Martin bara haft en lugn dag. Inga måsten och arbete. Härligt som bara den, kände mig lite kass sen igår. Tror jag överänstrangde mig och det tog ut sig idag.. Imorgon blir det fullt upp igen, Silver ska kastreras kl 8.00 och kl 13.00 kommer pappa, Lotta, Berit och Leo. Jag ska passa Leo någon timme medans pappa kör Berit till tåget i hässleholm. Det ska även komma någon på husbesiktning (för vår nya hemförsäkring) mellan kl 13-16. Busy life!


Bilder från haväng

         

Av Louise - 26 juni 2011 18:27

Dagens skörd av jordgubbar och smultron! :D

 

 

Presentation


Välkommen till min blogg! Här skriver jag om mina siberian huskies, min familj och lite annat smått och gott som händer i min vardag. Vill du veta mer? Läs ! :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards